DEMANEU INFORMACIÓ

Informació legal

Informació jurídica

Jorge Martínez Giner (en endavant: Autoescola Vacarisses)
C/ Major, 19 – 08233 Vacarisses.
T. 93 828 02 76
Info@autoescolavacarisses.com
N.I.F. 47.101.871X
Autoescola Vacarisses és titular del site www.autoescolavacarisses.com i el posa a disposició dels usuaris d’internet, amb la finalitat de proporcionar informació dels serveis que comercialitza i permetre’n la prestació a través de la pàgina web.

1. Dret 

©2020 Autoescola Vacarisses. Tots els drets reservats.
Tots els texts, gràfics, àudio, vídeo i arxius, així com els seus arranjaments estan subjectes a drets d’autor i les lleis corresponents a la protecció de la propietat intel·lectual. No es podran copiar ni modificar amb finalitats comercials, ni utilitzar en altres llocs web sense l’expressa autorització d’Autoescola Vacarisses.

2. Condicions generals d’acceptació i d’utilització del site

Les presents condicions generals d’utilització de la pàgina web i les condicions generals de contractació dels serveis presentats, així com altres condicions particulars que puguin establir-se, tenen com a finalitat la informació als usuaris per a finalitats comercials. 
La utilització dels serveis com a usuari inclosos en el site suposen l’acceptació, sense reserves de cap tipus, de totes les condicions generals d’utilització i de contractació i de qualsevol altre que pugui existir en relació a la prestació del servei que ofereix l’Autoescola Vacarisses.
Autoescola Vacarisses podrà, en tot moment i sense avís previ, modificar les condicions generals d’ús i les condicions generals de contactació incloses al web.

3. Llicència de propietat

Qualsevol arxiu contingut al site www.autescolavacarisses.com està subjecte a drets d’ús, de còpia, de modificació i de difusió. Autoescola Vacarisses ha de protegir la seva propietat intel·lectual, per tant no podem autoritzar cap llicència per a la utilització, ús i explotació dels noms i serveis de la nostra propietat sense la nostra autorització expressa. La marca comercial establerta com Autoescola Vacarisses i el seu logotip contingut en el lloc web autoescolavacarisses.com és una marca comercial protegida legalment.

4. Garantia

Tot i l’esforç emprat en la realització d’aquest lloc web, pot contenir errors o imprecisions, per tant Autoescola Vacarisses s’exclou de tota responsabilitat relativa a la idoneïtat de la informació facilitada per a determinats propòsits. Autoescola Vacarisses inclou, al seu lloc web, comentaris i imatges extretes de canals propis de xarxes socials amb l’autorització dels autors que hi pengen els comentaris. Autoescola Vacarisses s’eximeix de qualsevol responsabilitat per aquests comentaris que, Autoescola Vacarisses, presumeix originals dels seus autors.

5. Referències i enllaços externs

El site www.autoescolavacarisses.com pot contenir enllaços a altres llocs web. Autoescola Vacarisses no es fa responsable del contingut dels llocs web que enllacin o ens facin referència. Per tant Autoescola Vacarisses no té cap influència en el disseny i contingut de llocs web de tercers i es distancia expressament de tot el contingut de tots els llocs web de tercers que enllacin o ens facin referència. Aquesta declaració s’aplica a tots els enllaços publicats al nostre lloc web i a tot el contingut de tots els llocs web als quals s’arribi mitjançant bàners i enllaços al nostre site inclosos tots els canals de xarxes socials com Facebook, Twitter, Xing, etc.