DEMANEU INFORMACIÓ

Política de privacitat

PRINCIPIS BÀSICS

Gràcies per l’interès per la nostra organització i els nostres serveis. Ens prenem molt seriosament la protecció de les seves dades i ens agradaria que se senti a gust quan visiteu la nostra pàgina web.
Protegir la seva privacitat és de vital importància per a AUTOESCOLA VACARISSES, el compliment de la legislació vigent sobre protecció de dades és una prioritat per a nosaltres. A continuació, li descrivim breument com gestionem les seves dades personals en el context del nostre lloc web, continguts i productes digitals i com protegim aquestes dades.

1. Responsable d’aquest lloc web, continguts i productes digitals 

Jorge Martínez Giner (en endavant: Autoescola Vacarisses)
Major, 38 baixos
08233 Vacarisses (Barcelona)
info@autoescolavacarisses.com
T. +34 938 280 276

2. Finalitat de el tractament de dades personals

1. Enviar informació relacionada amb la seva sol·licitud d’informació en els productes que fem.
2. Enviar informació promocional i / o publicitària de novetats, serveis i activitats que ofereix Autoescola Vacarisses.
3. Resoldre les seves consultes a través dels Formularis inclosos en el nostre site, per la qual cosa exclusivament contactarem amb vostè a través dels mitjans que ens proporciona.
4. Gestió de la nostra relació contractual, que inclou: tramitació de la sol·licitud, gestió de factures i pagaments, seguiment de pagaments i fidelització com a client.
5. Manteniment de llistes de no enviaments comercials en cas que ens hagi comunicat la no recepció d’informació promocional / publicitària per via electrònica.
6. Cancel·lació de dades en cas que hi hagi exercit el seu dret a la cancel·lació de les seves dades. Aquestes dades es mantindran bloquejades per a altres fins diferents a comunicacions personals exclusivament relacionades amb la nostra relació contractual.

3. Manteniment de les seves dades

1. Durant el mínim temps legal possible.
2. En el cas que no mantingui cap relació comercial / mercantil amb Autoescola Vacarisses.
3. En cas de sol·licituds d’informació o consulta mentre siguin necessàries per donar-hi resposta.

4. Legitimació per al tractament de les seves dades

Depenent de de relació comercial i / o de vinculació amb nosaltres, la base legal per a tractament de les seves dades personals pot ser:
1. El seu consentiment, donat en el moment de facilitar voluntàriament les seves dades en els nostres formularis i acceptar el tractament de les seves dades a la casella corresponent (Ex: Enviament de publicitat dels nostres serveis).
2. Tractar les seves dades en la base de la relació contractual existent entre les parts a conseqüència de la seva participació en un esdeveniment.
3. Obligació legal, inclosa en el Reglament Europeu de Protecció de Dades i la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic LSSI (bloqueig de les seves dades i llistat de no enviaments comercials).

5. A qui comunicarem les seves dades?

1. Les dades dels formularis sobre consultes no es lliuraran a cap tercer.
2. Quan Autoescola Vacarisses li presti un servei a través d’una tercera empresa proveïdora les seves dades es comunicaran a aquesta empresa, amb estricte obligació de confidencialitat i prèvia formalització del corresponent contracte de prestació de serveis entre el responsable del tractament (Autoescola Vacarisses) i l’encarregat del tractament (empresa proveïdora).
3. Per als subscriptors del butlletí no se cediran les dades, les tractarà Autoescola Vacarisses.
5. Autoescola Vacarisses garanteix que sota cap circumstància ven, ofereix i / o comercialitza  les dades dels seus clients.

 

6. Quins son els seus drets sobre les dades que ens facilita?

1. Qualsevol persona si ho sol·licita té dret a obtenir informació clara i entenedora sobre si Autoescola Vacarisses està tractant les seves dades personals.
2. Els interessats tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com sol·licitar la seva rectificació, cancel·lació o l’oposició quan, ja no siguin necessaris per a la finalitat que van ser lliurades així com retirar el consentiment atorgat.
3. L’exercici d’oposició al tractament de les seves dades per a l’enviament d’informació publicitària per via electrònica.
4. L’exercici dels drets anteriorment indicats poden exercitar-se via correu postal, adjuntant còpia del DNI o passaport, davant Autoescola Vacarisses  amb domicili al carrer Major, 19 baixos – 08233 Vacarisses (Barcelona) – T. +34 938 280 276 o per correu electrònic, a l’adreça info@autoescolavacarisses.com, amb la mateixa documentació que per correu postal.

7. Contacte

Per a qualsevol consulta sobre el tractament de les seves dades pot posar-se en contacte amb Autoescola Vacarisses al correu electrònic info@autoescolavacarisses.com. Així mateix pot dirigir les seves reclamacions derivades del tractament de les seves dades de caràcter personal davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.